Over Perron95
Mijn hart ligt bij ontwerpen van woonkamers en het bezig zijn met alles wat met interieurs te maken heeft. In december heb ik Novita wonen & slapen geopend aan de spoorstraat 146 in Gennep. Een nieuwe winkel op een nieuwe locatie waarin wij de Feelings collectie presenteren. Al heel snel hierna was het is idee geboren om een 2e concept te gaan vermarkten. En wat is er nu leuker dan dit zelf te bedenken en hier zelf ook invulling aan te geven. Het idee was geboren.

  • Blanco zonder naam zonder producten!
  • Het moet een ander gevoel gaan geven dan Novita wonen & slapen.

Gelukkig barst ik van de ideeen en geeft dat zo'n boost om weer iets moois te kunnen neerzetten.

De Naam:

Veel namen hebben de revue gepasseerd. Alles was niet zoals wij graag zouden zien. Onder het genot van een glaasje wijn een avond brainstormen is de naam geboren. Aan de keuken tafel van mijn collega. Dank daarvoor !

Perron95

Onze winkel is gevestigd aan de spoorstraat 95 in Gennep.
Tussen 1913 en 1945 reed er een tram door het centrum van Gennep. De maasbuurtspoorweg zal vele niets zeggen toch is het een mooi stukje uit de geschiedenis van Gennep. Vandaar de naam het Perron95.

95 staat natuurlijk voor spoorstraat 95 het adres waar wij gevestigd zijn.
Het Perron is de juiste stop voor een verrassende sfeerbeleving, mooie woonartikelen tegen een betaalbare prijs met een goede kwaliteit prijs verhouding. Decoratieve verlichting en leuke woonaccessoires.

Wij tonen u met veel trots de Urban sofa collectie! Deze stoere lifestyle banken kunnen geheel naar eigen wens worden samengesteld.
Diverse eigentijdse modellen met stoere stoffen of mooi lederen bekleding. Laat je verrassen door het zitcomfort en ons verkoopteam informeert je graag over de mogelijkheden.

Ook bieden wij een diversiteit van landelijk en industrieel wonen.
Graag nemen wij de tijd om samen met u uw ideeen te verwezenlijken.
Wij kunnen zover met u meedenken als u wenst. Van interieuradvies tot lichtplan alles is mogelijk.Perron95 is de juiste plek om uit te stappen om uw woonkamer de beleving te geven waar u graag thuis wilt komen.

Met veel enthousiasme laten wij u genieten van onze collectie.
Tot ziens op het perron95!

Met vriendelijke groet,
Remco de Haan